Bedrijfsprofiel

Socreat elektronica technologie Limited is een high-tech joint venture onderneming uit Hongkong en vasteland, gespecialiseerd in R & D, productie en verkoop van intelligente LED-verlichting. Gebaseerd op "Kom uit de natuur, creëren onze toekomst" conceptie, zijn we focus op R & D, productie en verkoop van hoogwaardige all-in-een solar tuin licht, allemaal in een zonne-lichte, draagbare zonne-straatverlichting systeem.

Socreat heeft een professionele R & D team die componeert van ervaren LED driver ingenieurs en ontwerpers van de verlichting. We hebben een solide technische sterkte en rijke ervaring in productontwerp en werken wij samen met de professoren en experts uit Xi'an Jiaotong University en Xi'an Universiteit van wetenschap en technologie om klanten de beste producten.

Slimme Road is een nieuw merk van Socreat bedrijf, het merk managementsysteem in vasteland officieel vormen in 2016. Wij zijn er zeker van dat dit nieuwe merk zal super ster in de hele wereld, leidt de ontwikkeling van zonne-licht straatmarkt. Als een leider, dringen wij aan op een richting voor "expert in intelligente verlichting, oplichten van de wereld", rekening houdend met o & o intelligente verlichting Producten en verbetering van de kwaliteit van het licht. Wij zijn het creëren van een leefomgeving comfortabeler, meer energie-efficiënte, hogere kwaliteit door wijsheid.

Kwaliteitsborging

Ons bedrijf bezit geavanceerde testen uitrustingen en de professionele en gekwalificeerde ingenieur, die strikt beheersen het hele proces inclusief materiaal aankopen, de vervaardiging van de procedure en afgewerkte producten. Alle betrouwbaarheid tests zijn in strikte overeenstemming met militaire producten. Onze producten zijn volledig overeenkomstig de eisen van internationale normen, zoals UL, CE, FCC, RoHS, enzovoort.

Factory Tour

Onze fabriek is gevestigd in Gushu, de wijk van Shenzhen Bao'An, die elektronica productie centrum van China.

Gushu is alleen 2 metrostations van Shenzhen luchthaven, het is handig voor uw bezoek.

Dus, als je geïnteresseerd bent in LED, aarzel dan niet om ons te bezoeken, hartelijk welkom!

Visie van de onderneming:

Als een leider in intelligente verlichting.

Richting van de onderneming:

Expert op het gebied van intelligente verlichting, oplichten van de wereld.

Enterprise conceptie:

Kom uit de natuur, creëren onze toekomst.

Bedrijfswaarde:

Bieden van klanten, medewerkers, aandeelhouders en zakelijke

partners van een platform waar kunt maken en verwezenlijken van dromen;

eerbiedigen en bevorderen van ieders vaardigheden en creativiteit.