Bedrijfsprofiel

Socreat Electronics Technology Limited is een high-tech joint venture onderneming uit Hongkong en Mainland, gespecialiseerd in R & D, productie en verkoop van intelligente LED verlichting. Gebaseerd op "Kom uit de natuur, creëer onze toekomst" conceptie, wij richten ons op R & D, productie en verkoop van hoge kwaliteit, alles in één zonnestal licht, allemaal in één zonnestralen, draagbaar zonnestralingssysteem.

Socreat heeft een professioneel R & D team dat bestaat uit ervaren LED-ingenieurs en verlichtingsontwerpers. We hebben een solide technische kracht en rijke ervaring in productontwerp, en we werken samen met professoren en experts van Xi'an Jiaotong University en Xi'an University of Science and Technology om klanten de beste producten te bieden.

Road Smart is een nieuw merk van Socreat-bedrijf, het merkmanagementsysteem in het vasteland, dat officieel in 2016 wordt opgericht. We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe merk superster in de hele wereld zal zijn, wat de ontwikkeling van de zonne-straatlichtmarkt zal leiden. Als leider wijzen we op de richting van 'expert in intelligente verlichting, licht de wereld' op, houden R & D in intelligente verlichtingsproducten en verbeteren de kwaliteit van het licht. Wij creëren door middel van wijsheid een comfortabelere, meer energie-efficiënte leefomgeving van hogere kwaliteit.


6362032933959691797566317.jpg


QQ图片20170118163202.jpg


QQ图片20170118163159.jpg