Economische en sociale voordeel Analyse van Solar LED Straatlicht

Nu groeien zonne-LED-straatverlichting snel in de enorme verlichtingsmarkt. Dus wat zijn de voordelen van LED zonne-straatverlichting in vergelijking met natrium straatverlichting:

Ten eerste, zonne-straat led-verlichting gebruik maken van zonne-energie om ze om te zetten in elektriciteit.

Daarom kunnen LED-straatzonneverlichting de co2-uitstoot van energieopwekking aanzienlijk verminderen.

Ten tweede, de bouw van natriumlamp straatverlichting is moeilijk, en loopgraven moeten worden gegraven om kabels te zetten. De hoeveelheid werk is groot en er zijn een aanzienlijke hoeveelheid kabels nodig, terwijl zonnestraatverlichting door palen kan worden geïnstalleerd, wat veel bouw- en kabelkosten bespaart.

Ten derde, bespaar elektriciteitskosten. De energie van zonne-LED straatverlichting komt van onuitputtelijk zonlicht, dat is van nature vrije energie. Eenmalige investeringen kunnen ten goede komen aan het leven.

Ten vierde, bespaar onderhoudskosten. De levensduur van hogedruk natriumlampen is over het algemeen slechts 2000-6000 uur, terwijl de levensduur van zonne-LED-straatlamp kan oplopen tot meer dan 50.000 uur. Nu is het leven van high-end zonnestraat led lamp heeft bereikt 100.000 uur. Alleen regelmatig onderhoud van de controller en batterij is vereist, wat de arbeidskosten en kosten van onderhoud en reparatie enorm bespaart.