Warmteafvoer van straatlantaarn op zonne-energie

In het werkproces van straatverlichting op zonne-energie, behalve de lichtenergie die door de chip wordt uitgestraald, wordt de rest van de energie in feite omgezet in thermische energie. Hoge temperaturen zullen de levensduur van LED-straatverlichting op zonne-energie ernstig beïnvloeden. Daarom is het noodzakelijk om volledige aandacht te besteden aan de warmteafvoer van LED-straatverlichting op zonne-energie. Zo niet, dan kunnen er enkele problemen optreden:

De structuur van de solarlamp kan door thermische uitzetting verbogen en barsten. Dit komt doordat de LED-straatlantaarn op zonne-energie is samengesteld uit verschillende delen van verschillende materialen. En de thermische uitzettingscoëfficiënt en samentrekking ervan zijn verschillend. Daarom kan het materiaal buigen en krimpen als de temperatuur daalt. Het materiaal kan uitzetten en barsten als de temperatuur stijgt

Een te hoge temperatuur kan de werking van LED-straatverlichtingscircuits belemmeren. Wanneer de temperatuur van halfgeleidercomponenten in elektronische apparatuur stijgt, wordt de weerstand kleiner. Dit zal een vicieuze cirkel vormen van" temperatuurstijging-weerstand daling-stroomtoename-warmte-stijging-temperatuurstijging" ;. En het ontkoppelingsfenomeen van burn-out deed zich voor.

Door de hoge temperatuur kan het materiaal van straatlantaarns op zonne-energie beschadigd raken, waardoor de kwaliteit van de materialen afneemt. Hoe hoger de temperatuur van de materialen die in elektronische apparatuur worden gebruikt, hoe sneller de oxidatie. Als het herhaaldelijk wordt blootgesteld aan oxidatie bij hoge temperatuur, zal de levensduur aanzienlijk worden verkort. Tegelijkertijd zullen herhaalde thermische uitzetting en koude krimp de sterkte van het materiaal verminderen en zelfs beschadigen.

Road Smart zonne-straatverlichting heeft een hoge sterkte en uitstekende warmteafvoer, we kunnen 3-5 jaar garantie bieden voor al onze zonne-verlichting. Welkom om ons te contacteren voor om het even welke informatie.